• Levering 1-3 dage
  • fri fragt over kr. 600,-
  • julegaver byttes til 15. januar!
  • Kundeservice 3116 0293 fra kl. 9-17
Handelsvilkår og Privatlivspolitik

www.lejla.dk, er en del af:
Danmarks Senior Shop ApS
info@danmarksseniorshop.dk
Tlf: +45 31 16 02 93
CVR nr: 35026630

Lager og butik:.
Birkerød Kongevej 102,
3460 Birkerød.
Tlf: 3116 0293

Administration:
Skræntevej 20
3210 Vejby

 

Personer under 18 år kan kun  handle på lejla.dk med forældrenes samtykke.

Betaling

Al handel foregår på dansk og i danske kroner inkl. dansk moms.
Vi modtager betaling af følgende betalingskort: DK, VISADK, Master Card, VISA, Electron og MobilePay Online.

Vi tager ikke kortgebyrer.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 


Fragt

Forsendelsen af varer sker med Post Nord. Der er fri fragt for køb over kr. 600,-, og ellers koster levering til døren kr. 42,50, og levering til pakkeshop kr. 32,00.
Leveringstid ca. 1-3 dage. Vi tilstræber at sende varen samme dag den er bestilt.
Er en vare udsolgt, men kan fremskaffes fra en leverandør, sender vi en mail med besked.

Danmarks Senior Shop og www.lejla.dk leverer vare i Syddanmark med Post Nord i henhold til ovenstående angivne betingelser.
Danmarks Senior Shop og www.lejla.dk leverer IKKE varer til Færøerne, Grønland og udlandet.


Fortrydelsesret 

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består købet af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@danmarksseniorshop.dk eller benytte den returseddel som også ligger i din pakke. 

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.


Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.


Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Ved købet medsender vi en returemballage med label hvor returporto betales af os. Anvender du ikke denne emballage til retur skal du selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.


Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.


Varen sendes til:

Danmarks Senior Shop ApS
Skræntevej 20
3210 Vejby

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Julegaver
Vi bytter julegaver indtil 15. januar

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Kontakt os inden du sender varen.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.


Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos Danmarks Senior Shop Sjælland ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på lejla.dk er Danmarks Senior Shop Sjælland ApS.   

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@danmarksseniorshop.dk.


Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kundeservice på tlf: 31160293 eller mail info@lejla.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr   

Kontakt
For både Danmarks Senior Shop og www.lejla.dk venligst anvend e-mail info@danmarksseniorshop.dk eller info@lejla.dk

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 22.10.2018

Håndtering af persondata

Danmarks Senior Shop og www.Lejla.dk opfylder GDPR principperne for og din rettigheder til dine persondata.

Danmarks Senior Shop og www.Lejla.dk DMC er forpligtet til at overholde de 6 principper for behandling af personoplysninger under GDPR i alt, hvad vi gør. Disse principper er:

  • Lovlighed, rimelighed og gennemsigtighed
  • Formålsbegrænsning
  • Dataminimering
  • Rigtighed
  • Opbevaringsbegrænsning
  • Integritet og fortrolighed

Vi kan indsamle, gemme og bruge følgende personlige oplysninger til kunder

  • Almindelige persondata:
    • Navn (fornavn og efternavn)
    • Postadresse (Vejnavn, Postnummerog By)
    • E-mail adresse
    • Telefonnummer og/eller mobilnummer

Hvad vi gør med de personlige data, vi indsamler?

Formålet med indsamling af personoplysninger er:

  • At kunne kontakte dig i forretningsmæssig sammenhæng
  • At sende dig vores nyhedsbrev og anden marketingkommunikation relateret til vores forretning, som kan være af interesse for dig via e-mail eller lignende teknologi, hvor du specifikt har afgivet samtykke hertil (du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, hvis du ikke længere har brug for vores markedsføringskommunikation)

Oplysninger

Vi kan videregive oplysninger om dig til vores medarbejdere og chefer, for så vidt det er nødvendigt for at opfylde vores forpligtelser og formål.

Derudover kan vi udlevere dine personlige oplysninger:

  • i det omfang vi er forpligtet til at gøre det ved lov
  • i forbindelse med eventuelle retssager eller fremtidige retssager
  • for at etablere, udøve eller forsvare vores juridiske rettigheder (herunder at give information til andre med henblik på bedrageribekæmpelse og reduktion af kreditrisiko)

Data overførsler

Den information vi indsamler om dig vil blive opbevaret hos:

  • Dandomain i forbindelse med www.lejla.dk.
  • På lokale servere i forbindelse med Danmarks Senior Shop

Ved forsendelser overfører vi dine data til Post Nord, der er selvstændig dataansvarlig.

Vi overfører ikke dine data til lande uden for EU.

Sikkerhed for dine persondata

Vi vil fortløbende iværksætte rimelige tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at forhindre tab, misbrug eller ændring af dine persondata.

Vi gemmer alle de persondata, du giver os, på vores sikre servere (adgangskode- og firewallbeskyttede).

Dataoverførsler via internettet er i sagens natur usikre, og vi kan ikke garantere sikkerheden af data, der sendes over internettet.

Vi gemmer IKKE dine kredit- eller betalingskortoplysninger.

Dine rettigheder

Du kan anmode os om at give dig indsigt i de persondata, vi har registreret om dig.

Når vi modtager en anmodning om indsigt i dine persondata, kontakter vi dig hurtigt for at være helt sikre på, det er virkelig er dig, der har anmodet om indsigt i dine registrerede persondata.

Hvis vi ikke er i stand til at sikre, at den anmodning vi har modtaget virkelig er fra dig, svarer vi ikke på den modtagne anmodning for derved at forhindre tab, misbrug eller ændring af dine persondata.

Vi anerkender de registreredes yderligere rettigheder under GDPR, som omfatter:

  • Retten til at blive informeret om brugen af dine personlige oplysninger, hvilket du accepterer ved et hvert køb hos Danmarks Senior Shop eller www.lejla.dk
  • Retten til indsigt i dine persondataregistreringer
  • Retten til at korrigere dine persondata, så disse er korrekte
  • Retten til at slette dine persondataregistreringer
  • Retten til at begrænse behandlingen af dine persondata
  • Retten til at gøre indsigelse mod dine persondata
  • Retten til at inddrage et afgivet samtykke
  • Retten til at klage til Den Danske Tilsynsmyndighed (Datatilsynet)

Kontakt

For både Danmarks Senior Shop og www.lejla.dk venligst anvend e-mail info@danmarksseniorshop.dk eller info@lejla.dk eller anvend vores kontaktformular på:

https://www.danmarksseniorshop.dk/da/kontakt.aspx

  • Fremragende service

    Jeg har handlet hos lejla op til flere gange, og får hver gang en super service og hurtig levering

  • God service og god kvalitet

    Vi har ved flere lejligheder haft fornøjelsen af at købe tøj her eller ved en af jeres modeshows. Altid god kvalitet.

  • Jeg kan anbefale Lejla til alle

    Lejla og pigerne i butikken, er altid klar med god service og den rigtige kvalitet af tøj. En varm anbefaling. Venlig hilsen Gitte

  • Første handle

    Dette var min første gang på hjemmesiden, men tøjet kom til tiden, og det passer lige som beskrevet i jeres skema. Mange tak.

  • Kan klart anbefales

    Ringede og snakkede med Lejla, som var rigtig sød og hjælpsom. Kan klart anbefales.

  • Nemt at bestille og lyn hurtig levering

    Supernemt at bestille og meget hurtig levering - jeg kigger helt sikkert forbi igen når jeg skal have tøj, der kan købes hos jer :) Tak for det!

  • Ringede og fik service

    Jeg skulle være sikker på en størrelse, så jeg ringede og fik fremragende service over telefonen

  • God kvalitet

    Det er dejligt, med tøj der virkelig er af god kvalitet. Jeg kan mærke at det er syet til kvinder i den bedste alder og det virker bare for mig 😊